Kiadó Ház Tiszaújváros | Kiadó Családi Házak Tiszaújvároson | 7 Db Tiszaújvárosi Hirdetés

August 30, 2022

Kiadó ház Tiszaújváros településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak a kiadó Tiszaújvárosi házak ( családi házak, sorházak, ikerházak és kastélyok). Ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ajánlom még figyelmedbe az új albérletek oldalunkat. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva minden ingatlan hirdetést könnyen megtalálhatsz. Esetleg egyből megnézheted a kiadó ingatlanok Tiszaújváros aloldalt, ahol az összes kiadó Tiszaújvárosi ingatlant megtalálod, vagy térj vissza a kiadó ingatlanok oldalra. Ha mégis inkább eladó házat keresel Tiszaújvároson, akkor az eladó Tiszaújvárosi házak oldalon nézelődj. Sajnos a megadott keresési feltételekkel nem találtunk egyetlen kiadó házat sem Tiszaújvároson. Próbálj meg esetleg kevesebb beállított feltétellel keresni, vagy terjeszd ki a keresést 5 km-rel. Neked ajánljuk az alábbi hirdetéseket: 6 hónapnál régebbi hirdetés 9 Alapterület: 75 m2 Telekterület: n/a Szobaszám: 2 Miskolc-Tapolca kiemelten jó utcájában (Zilahi), - egyetemhez, fürdőhöz közel - kiadó egy exkluzív, jó minőségű építőanyagokból épített villalakásban, egy 75 m2 - es appartman ház Helyiséglista: nappali, szoba, konyha, fürdőszoba Műszaki jellemzők: a helyiségek burkolat... 190 000 Ft/Hó 20 napja a megveszLAK-on 8 Alapterület: 100 m2 Telekterület: 800 m2 Szobaszám: 3 Kiadó 3 szobás, panorámás családi ház Egerben az Almagyar dombon!

  1. Strandfürdő
  2. Kiadó otthonok itt: Tiszaújváros - Trovit

Strandfürdő

Kiadó családi házak rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik. A rovaton belüli keresési feltételek: Tiszaújváros - Kínálat További 2 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 1 db hirdetés helyett 3 db hirdetés között böngészhet.. Tiszaújváros Kertvárosában bérbeadásra kínálok egy tágas terekkel rendelkező, 1100 nm-es gyönyörűen parkosított telken kiemelkedően magas műszaki tartalommal és magasan az átlag fölötti minőségben... Dátum: 2022. 07. 06

kiadó ház tiszaújváros rendelőintézet

Szeretnél értesülni a legújabb ingatlanhirdetésekről? A keresésednek megfelelő friss ingatlanokról naponta küldünk emailes értesítést. Így nem maradsz le a legjobb ajánlatokról. Kérem a hirdetésfigyelőt Kiadó családi ház ideális választás kisgyermekes, és nagy családoknak, a nagy belső tér, tágas udvar és kertvárosias környék mind vonzó tényező új otthonunk kiválasztásánál. Vinné a kiskutyáját is? Sok tulajdonos adja bérbe ingatlanát kutyatulajdonosoknak is, így ez a változat nekik is tökéletes lehet. Kiadó családi házak nagy választékban elérhetőek Tiszaújvároson a hirdetések között. Ezen az oldalon 7 db fényképes tiszaújvárosi kiadó családi ház hirdetés található, adja meg, milyen értékben szeretne Tiszaújvároson családi házat bérelni, szűrje a listát a négyzetméter illetve szobaszám alapján, és azonnal láthatja az Ön számára releváns találatokat! Találhat bútorozott kiadó családi házat, de bútorozatlant is ha a saját dolgaival szeretné berendezni. Az eladó családi házak között többféle típus megtalálható, vályogházak éppen úgy mint téglaházak, de kereshetünk egyszobás, két szobás, felújított családi ház, vagy azonnal beköltözhető fajták között is.

  • BubuNyelvÉsz :D …Játékkal tanulunk nyelvet is! :) - Dobó Ági - Az élet őszinte köntösben
  • Férfi puma póló
  • Kéménytégla árak 2019 crackeado
  • Szeged rossmann nyitvatartás
  • Karácsonyi fekete-erdő kocka - egyszerűen Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek
  • Kiadó ház tiszaújváros önkormányzat
  • Index - Mindeközben - Én mindig szerettem a horrort, de a horror nem mindig szeretett minket
  • Kiadó otthonok itt: Tiszaújváros - Trovit
  • TISZAÚJVÁROS szállás - 6 db - SzállásKérés.hu
  • Kiadó ház tiszaújváros szállás
  • Suzuki Swift első lökhárító. Suzuki alkatrészek webáruház.

Kiadó otthonok itt: Tiszaújváros - Trovit

Városközpont ≈ 700 m Tiszaújváros, szállás, apartman. Tiszaújváros kertvárosában található, családi üzemeltetésű, barátságos és otthonos hangulatú apartmanok kellemes környezetben, a városközponttól 10 perc sétára található. A szállás hosszú távra cégeknek, magánszemélyeknek is kiadó. Kirándulni, pihenni vágyóknak, hétvégére, de akár egy éjszakára is rendelkezésre …

kiadó ház tiszaújváros állás

Az üzletház beosztása szerint áll szintenként 110 nm-es egybefüggő terekkel, ami nagy méretű üvegfelülettel rendelkezik, aza... 990 000 Ft/Hó 7 órája a megveszLAK-on 22 Alapterület: 280 m2 Telekterület: n/a Szobaszám: n/a Az emeleten: kereskedelmi, irodai, gym vagy sport vagy magánrendelő vagy bemutatóterem vagy oktatási célra kiadó helyiségek a következők szerint:1. Ny-i: 280 nm: 10 eur/nm/hó+áfa, azaz irányáron 980. 000 Ft/hó+áfa+rezsiköltség2. 120 Nm: 10 eur/nm/hó+áfa, azaz irányáron 4... 980 000 Ft/Hó 7 órája a megveszLAK-on 17 Alapterület: 300 m2 Telekterület: n/a Szobaszám: n/a A földszinten kereskedelmi, irodai, cégközpont vagy magánrendelő vagy oktatási célra kiadó:1. 300 Nm (a cib Bank helyén): 12 eur/nm/hó+áfa, azaz 1. 260. 000 Ft/hó+ÁFA +rezsiköltségItt lehetőség van a saját önálló bejárat és a teljes kirakat használatára, mert az üzletház... 1 260 000 Ft/Hó 7 órája a megveszLAK-on 18 Alapterület: 288 m2 Telekterület: n/a Szobaszám: n/a Raktárnak hosszú távra kiadó a tic Üzletház -1, szintjén egy egybenyitható, de szeparáltan is kiadó tagolt raktárhelyiség a következők szerint:1.

Olcsó tiszaújvárosi kiadó családi házak, albérletek magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. A hirdetések kiadó családi házak terén is széles választékkal és egyszerű felhasználói felülettel várják az érdeklődőket. Teremtsen otthont mihamarabb, és találja meg ehhez az ideális ingatlant a portál hirdetésein keresztül!

tommy-hilfiger-alsónadrág