Fisher Price Távirányítós Autó – Fisher Price Brüm-Brüm Távirányítós Autó V2758 - Youtube

August 30, 2022

Így élesztheted újra! - Dívány Okostankönyv Orvosok, Magánrendelők - Há Brüm-brüm: Távirányítós versenyautó Vélemények - Játé Játéktípus Fiú / Lány Méret Darabszám Életkor Játékosok száma Márka Származási ország Kategóriák Gyártók Minimum ár Maximum ár Csak raktáron lévő termékek Csak akciós termékek Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: (20) 313 5258 Munkanapokon 8-17 óráig Kapcsolatfelvétel írásban: Üzenetküldés Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak Átmenetileg nem rendelhető Ezt a terméket pillanatnyilag nem tudjuk szállítani. Cikkszám: 630000V2758 Fiú / Lány: Fiúknak Ezt a terméket eddig 1547 látogató nézte meg. A KreativKid webáruház a Mattel termékek hivatalos viszonteladója! Ehhez a termékhez nem tartozik leírás. Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első! Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most » Price

Chiptuning kisteherautó bérlés

A Fisher-Price Little People Wheelies kisautó - többféle (GMJ18) az autók és forgó kerekek iránt már pici korban érdeklődő gyermekeknek készültek! Az élénk színű, jó minőségű kis... Hódítsd meg a kék eget és élvezd az utazást a Little People mókás figuráival! Ezzel a repcsivel a gyerekek izgalmas játék részesei lehetnek, hiszen nem csak hogy nyitható és mozgatható... -13% 9 199 Ft-tól 5 ajánlat Kicsik, cukik és gurulósak. A Fisher-Price guruló állatbarátok kedves kis játszótársak, akik egy pillanat alatt átalakulnak, ki gömböcből fellógatható játékká vagy tologatható négykerekűvé... A tologatható, fröccsöntött fém mozdonyok és járművek műanyag csatlakozókkal a többi TrackMaster mozdonyhoz csatlakoztathatóak. Tökéletesen használhatóak a TrackMaster mozdonyokkal,... Termék részletek Ezek a Fisher-Price gurulós állatok éppen olyan méretűek, amelyek megfelelőek a baba számára, hogy ülés vagy mászás közben is könnyen megragadhassa és megnyomhassa őket. Az egyes állatok... A tologatható, fröccsöntött fém mozdonyok és járművek műanyag csatlakozókkal a többi Thomas és barátai TrackMaster vonatokhoz csatlakoztathatók.

  • Fisher price távirányítós autó table
  • Xbox live gold 12 hónapos előfizetés letölthető pro
  • Távirányítós autó - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Vásárlás: Fisher-Price Játékautó és jármű - Árak összehasonlítása, Fisher-Price Játékautó és jármű boltok, olcsó ár, akciós Fisher-Price Játékautók és járművek
  • Fisher Price brüm-brüm távirányítós autó V2758 - YouTube
  • Fisher Price Távirányítós Autó
  • Fisher price távirányítós autó ride
  • Fisher price távirányítós autó videos
  • Fisher price távirányítós auto insurance
  • Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  • Fisher price távirányítós auto occasion
  • VÉGET ÉRT A NYÁRI NYITVA TARTÁSI REND | Hírek | József Attila Könyvtár - Dunaújváros
A távirányítós Láng kisautó egyszerűen használható távirányítóval rendelkezik, hogy a kis sofőrök is kedvenc szuperverdájuk volánja mögé ülhessenek és izgalmas versenyeken száguldozhassanak. A távirányítón lévő gombok megnyomásával előreszáguldhatnak, illetve hátrakanyarodhatnak, hogy irányt váltsanak. A játék működéséhez 4 db AAA elem szükséges. Az autó mérete: 12 cm. A Fisher-Price márkájú "Láng és a szuperverdák - Távirányítós Láng" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 12 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk. Cikkszám: 60560 A játék már nem rendelhető! Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül! 440 Ft Tolható kisvonat - D-Toys Webáruház ár: 1. 640 Ft Húzható mászkáló teknősbéka - D-Toys Webáruház ár: 1. 680 Ft Friends on the move bébi munkagépek - Wader Webáruház ár: 1. 720 Ft Fisher-Price: Little People négykerekű autópajtás 2db Webáruház ár: 1.

Távirányítós autó - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu

890 Ft Húzható csacsifogat - D-Toys Webáruház ár: 1. 970 Ft Brüm-brüm kisautók lányos változat - Fisher-Price Webáruház ár: 1. 990 Ft Poppity járművek kisautó - Mattel Webáruház ár: 2. 030 Ft Poppity járművek kisvonat - Mattel Webáruház ár: 2. 030 Ft Bébi traktor kisállatokkal - Simba Webáruház ár: 2. 220 Ft Bébi autópálya 2, 7m pályahossz - Wader Webáruház ár: 2. 690 Ft Little Tikes: Mokás fuvaros vonat Webáruház ár: 2. 750 Ft Hirdetés:

Eladó a képen látható Fisher Price kisautó, távirányítós. Fisher Price 1993 2800 72846 feliratokkal. Működik. Ha kérdésed van az aukcióval, a termékkel és a kikiáltási árral kapcsolatban, kérdezz bátran! Ha időd engedi, kérlek nézz körül nálam, sok érdekes termékem van. Köszönöm, hogy benéztél Szállítás megnevezése és fizetési módja Szállítás alapdíja MPL házhoz előre utalással 1 460 Ft /db MPL PostaPontig előre utalással 1 325 Ft MPL Csomagautomatába előre utalással 820 Ft További információk a termék szállításával kapcsolatban: Az MPL Csomagautomatánál történő átvétellel kapcsolatos főbb tudnivalók: A küldemény legkevesebb 18 x 12 x 1 cm; de legfeljebb 50 x 31 x 35 cm méretű, és maximum 20 kg súlyú lehet.

Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek, Ingatlan, Autó, Állás, Bútor

World

9 okt, 2013 Posted in Jármű, Megjavítva Ez a versenyautó állítólag törhetetlen. A távirányítójáról mégis letört a kormány. Megragasztottam, és egy csavarral megerősítettem, így újra lehet vele játszani.

Fisher Price - Brüm-brüm távirányítós autó | Kreatív Fajáték Webáruház Ügyfélszolgálat: 06/70-6242-878 | E-mail: 7 990 Ft Távirányí­tós kisautó babáknak. Ha megrázza a távirányí­tót, csörög és az autó mozogni kezd. Kétféle üzemmódban mûködtethetõ: kisebbeknek az autó körbe mozog, nagyobbaknak elõre gurul, ezzel mászásra ösztönözve Elfogyott Leírás Vélemények (0) Leírás Távirányí­tós kisautó babáknak. Kétféle üzemmódban mûködtethetõ: kisebbeknek az autó körbe mozog, nagyobbaknak elõre gurul, ezzel mászásra ösztönözve a kisgyermeket. Mókás hangok, kedves dallamok, vidám szí­nek teszik még élvezetesebbé a játékot. Ajánlott 6 hónapos kortól. A játék mûködtetéséhez 4 db AA elem szükséges, mely tartozék.

fisher price távirányítós autó ride

A csörgőt nem igazán használja amióta rájött, hogy a saját brümmögésével (ezt is érzékeli a szerkezet) el tudja indítani a kiskocsit. Negatívum: véleményem szerint túl hamar meg- ill. leáll, a legkisebb akadályon sem képes átverekedni magát, ezért sík terepen javaslom a használatát.

fisher price távirányítós autó videos
tommy-hilfiger-alsónadrág