Férfi Pénztárca Bőr

August 30, 2022

A nagyobb méretű megoldások, amelyekben nem kell ketté hajtani a pénzt, inkább egy hátizsákba kerülnek, de ezeket legtöbbször pincéreknél látni, nem a hétköznapi használatban. Strapabíró a férfi bőr pénztárca Ami az anyagát illeti, a legnépszerűbb megoldás a férfi bőr pénztárca, ebből létezik többféle változat is: nappa bőr, szintetikus bőr, velúr bőr. A minőségi bőr előnye, hogy hosszú távon számíthat rá az ember, azaz nem kell félévente másik tárcát keresnie a boltban. Mivel a férfi bőr pénztárca tartós darab, érdemes praktikusan berendezkedni benne, és azokat az iratokat előre sorolni, amelyekre napi szinten szükségünk lesz. A bőr időtálló, a színét tekintve pedig a legtöbb esetben a fekete és a barna a befutó. Minden elfér férfi bőr pénztárca és irattartó belsejében Ha nem elég, hogy a bankjegyek elférnek benne, érdemes a férfi bőr pénztárca és irattartó előnyeit választani. Ebben még több hely lesz a már említett iratoknak, amelyek mellé további plasztikkártyák is odaférnek. Ilyen lehet egy törzsvásárlói kártya, vagy éppen a kedvenc futballcsapat stadionjába szóló bérlet.

  1. Bőr pénztárca férfi
  2. Márkás férfi pénztárcák valódi bőrből, kedvező árakon.

Bőr pénztárca férfi

Ugyan a pénz, a káryták, és az iratok manapság már elférnek a zsebünkben is, persze nem mindegy, miben tartjuk mindezt. Azt gondolhatod, hogy a pénztárca egyidős a pénz megjelenésével, mégis, először csak az ókori Görögországban használtak bőrből készült zsákokat a vert pénzek tárolására. A ma is ismert formájú tárcák jóval később, a 17. században terjedtek el, és már jóval laposabbak voltak, hiszen már papírpénzt tartottak bennük. Nem sokkal később rájöttek, milyen fontos egy férfi kelléktárában a pénztárca, mára pedig egy divatos férfinak ugyanolyan fontos kiegészítő, mint az óra vagy az ékszer. Kevesen gondolnak arra, hogy a pénztárca is egy sokoldalú darab lehet a kelléktárban, pedig érdemes szétnézned a kínálatban, mert sok meglepetéssel találkozhatsz mind az anyagok, mind a stílusok különbözősége miatt. Milyen az ideális pénztárca? Mindenkinek más az ízlése, és szerencsére az ABOUT YOU-nál erre is gondoltunk! Választhatsz a klasszikus, elegáns megjelenésű bőr pénztárcák közül is, de praktikus, akár nyakba vagy vállra akasztható darabokat is kínálunk, ha nem fér el minden a farzsebedben.

Kiváló minőségű fényes felületű marhabőrből készült, üzletembereknek, de akár ajándéknak is kiváló választás. Ezeknél a férfi bőr pénztárcáknál elsődleges volt a biztonságosság szempontja, így ezeket a pénztárcákat RFID védelemmel láttuk el. Dizájn és praktikum Hasonlóan igényes kikészítésű, finom tapintású marhabőrből készült a GIULTIERI márkacsalád "SIV" férfi kollekciója. Ezeknek a férfi pénztárcáknak az egyik jellegzetessége, hogy a pénztárca fedelében egy külső kártyatartó helyezkedik el. Az itt elhelyezkedő kártyákat, könnyedén és kényelmesen tudjuk használni. A pénztárca fedelének jobb alsó sarkában helyezkedik el a márka jellegzetes GIULTIERI fém logója. Trendi és dekoratív Hosszú cserzési eljárás során igényesen kikészített marhabőrből készült a "GVA" elegáns férfi pénztárca díszdobozban termékcsaládunk, a GIULTIERI márka számára. A termék jellegzetessége, hogy a fedél bal oldalában geometriai mintázatú díszítés van, melyet két oldalt dísztűzés erősít. Ez az igényes férfi bőr pénztárca kedvelt társa lehet bármely férfitársunknak annak mindennapi használata során.

A teljesség igénye nélkül néhány bőrfajta, amivel szívesen dolgozunk. kecske marha vízi bivaly Vannak még az úgynevezett lakkbőrök. Sokan félnek tőle mivel az gondolják, hogy nem valódi bőr. Ez nem igaz. A lakkbőrt úgy készítik, hogy a bőr felületére, többször egymás után felhordanak egy speciális lakkréteget. Minden felhordott réteg után hagyják megszáradni a lakkot, majd felület kezelik és jöhet a következő réteg. Az így elkészült bőr nagyon ellenálló felülettel fog rendelkezni. Könnyen tisztán tartható és ellenáll a kisebb felületi sérüléseknek. A bőr minőségét és az árát nagyban befolyásolja az állat fajtája és a gyártás minősége. Míg egy sertés bőrből készült pénztárcát viszonylag olcsón meg lehet szerezni, addig egy vízi bivaly borjúból készült darabért bizony mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Természetesen még ott vannak azok az egzotikus termékek, amelyek kígyó vagy éppen krokodilbőrből készültek. Egy férfi bőr pénztárca sportos vagy elegáns legyen? A pénztárca kiválasztása során sok szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy megtaláljuk azt, ami a számunkra legjobb.

1–30 termék, összesen 917 db A férfiak is igényesek pénztárcájuk kiválasztásában! Létrehoztuk a kiváló, minőségi, klasszikus és dekoratív férfi pénztárca díszdobozban elnevezésű kollekciónkat több igényes márkacsaládunkból. A férfiak legalább annyira igényesek megjelenésükre és személyes tárgyaikra, mint a nők. Manapság a férfiak számára is fontos kiegészítő egy elegáns és minőségi bőr pénztárca. Egyre többen választanak maguknak igényes terméket használati tárgyakból is, hiszen például a bőr férfi pénztárca is a megjelenés és a státuszszimbólum fontos részét képezi. No de milyen is egy férfi pénztárca, szolid vagy hivalkodó? Egyrekeszes vagy több rekeszes? A férfiak általában kedvelik a letisztult, egyszerű formájú dekoratív férfi pénztárca modelleket, amiben jól el tudják helyezni plasztik kártyáikat, papír és fém pénzeiket, valamint egyéb értékeiket. Legyen szó egy hétvégi kiruccanásról vagy egy üzleti megbeszélésről, az mindig imponáló, ha egy jól megválasztott férfi pénztárcát veszünk elő zsebünkből.

Márkás férfi pénztárcák valódi bőrből, kedvező árakon.

Webáruházunkban kizárólag valódi bőrből készült pénztárcákat forgalmazunk. Nincsenek sem műbőr, sem préselt bőr termékeink. Számunkra az a legfontosabb, hogy a vevőink elégedettek legyenek velünk, ezért csakis a legjobb pénztárcákat forgalmazzuk. Nálunk nincs több száz darabos választék, csak azok a pénztárcák szerepelnek a kínálatunkban, amelyek megfeleltek az általunk támasztott követelményeknek. Melyik férfi bőr pénztárca illik hozzád? Mindegy, hogy még csak most kezded az igazi életet és te az a lázadó vagy, akinek csak a praktikum számít; de az is lehet, hogy már az a cégvezető vagy, akinek muszáj minden apró részletre ügyelnie. Talán te vagy az a személy, aki szereti, ha a különleges bőr pénztárcája tökéletesen belesimul az egyedi öltönyének a belső zsebébe. Esetleg te vagy az, aki többet akar, mint egy egyszerű bőr pénztárca, mert már tudod, hogy az igazi minőség a részletekben rejlik. Nálunk mindenki megtalálja azt, ami a számára legmegfelelőbb. Minden férfi bőr pénztárca kiváló minőségű bőrből készült, figyelve a legapróbb részletekre is a gyártás során.

Azoknak, akiknek fontos, hogy amikor előveszik a zsebükből a bőr pénztárcájukat, akkor mindenki egyből lássa, hogy a tulajdonosa szeretné magát megkülönböztetni a többi embertől. Férfi bőr pénztárca és irattartó Férfiak számára is vannak garnitúráink. Általában ezek egy kiváló minőségi bőr pénztárcát és egy színben és stílusban megegyező irattartót tartalmaznak. Meggyőződésünk, hogy kiváló ajándék ötlet férfiaknak. A valódi bőr illatát semmivel nem lehet összekeverni. A bőrből már évszázadokkal ezelőtt elkezdtek ruházati és használati termékeket készíteni. A férfi bőr pénztárca elődje is már nagyon régre nyúlik vissza. Eleinte csak az arany vagy ezüst érméket tartották egy bőrből készült szütyőben. Később, amikor a papírpénzek kezdtek elterjedni és a bőr kikészítése is már fejlettebb volt, elkezdődött a maihoz hasonlító bőr pénztárcák készítése. Ma már rengeteg különböző minőségű és típusú bőr közül lehet választani és ez megmutatkozik a bőr pénztárcák nagy választékában is. Szállítási idő Fókuszban a gyors kiszolgálás áll.

A lényeg, hogy tele legyen, avagy a férfi pénztárca típusai Egy férfi pénztárca nem kifejezetten divatelem, ám a kiegészítők közé gond nélkül besorolhatjuk. A legtöbb esetben egy férfi egyetlen pénztárcát hord, amíg az teljesen el nem használódik, majd ezt követően vásárolja meg a cseredarabot. Választási lehetőség mindenesetre bőven akad. Milyen a jó férfi pénztárca? A kérdésre a válasz egyszerű: olyan, ami tele van, jó esetben pénzzel. Papírpénzzel. Ha a tréfát félretesszük, akkor a kérdésre a pénztárca funkcióival válaszolhatunk. Egy jó férfi pénztárca képes arra, hogy elnyelje az összes fontos iratot, személyi igazolványt, lakcímkártyát, jogosítványt, bankkártyát, jusson benne hely a konditermi bérletnek, egy fotónak a családról, esetleg a szerencsetalizmánnak. No meg persze a pénznek, hiszen a férfi pénztárcának az elsődleges feladata, hogy a bankjegyeket és az érméket megfelelően tárolja. A jó férfi pénztárca hiába lesz teletömve, így is el kell férnie a nadrág zsebében. A legtöbb férfi ugyanis itt hordja, a rövidnadrágok és a farmerek esetében is szeretik ezt alkalmazni.

  • J.k. Rowling: A kviddics évszázadai by gabor herskovits
  • Éneklő elsa baba mikrofonnal video
  • Bőr pénztárca férfi
  • Dr csáji lászló koppány
  • Targonca Jogosítvány 3312, Vezetőüléses Targonca Jogosítvánnyal (3324) Vezethetek Gyalogkíséretű Targoncát...
  • Munka akkumulátor 24v led
  • Dobszay László A Hangok Világa 3 Pdf
  • Férfi pénztárcák | 5.674 darab egy helyen - GLAMI.hu
  • Legényfogó tepsis husband
  • Montana Nyugdíjasház | A magyarországi nyugdíjas otthonok, idős otthonok adatbázisa
  • Férfi pénztárca vásárlás: árak, képek infók | Pepita.hu
  • Etna i pizzéria v
bőr pénztárca férfi
  1. Baldachin tartó vas translation
  2. Püspökladányi járási hivatal
  3. Www premiumpenztarak hu
  4. Budapest duna áradás
  5. Budapesti vegyiművek illatos úti telepe
  6. Mindaz amit nem szerettél bennem másvalaki álmát hozta el mundo
  7. Fuck it könyv
  8. Bno kód adókedvezmény 2020
  9. Olcsó szállás mátészalka moziműsor
  10. Földön kívüli élet
  11. Genertel online díjfizetés
  12. Jeli arboretum kirándulás
  13. Led lámpa halványan világít
  14. Dios bejgli sütőporral
  15. Iphone 4s használt gsm offers rs 900
  16. Tv2 most nézd újra áll az alku
  17. Szex a koliban 7
  18. Szilveszter 2018 budapest hajó 7
  19. Esküvő és keresztelő egyben meghivo
mert-nem-a-félelem-lelkét